Početna backup

Novosnovani  studio ljepote Pin up  je studio za njegu i brigu o ljepoti i izgledu vašeg lica i tela, a  i kose. Studio koji ispunjava sve vaše želje i istovremeno postaje nezaobilazni detalj vaše svakodnevice. Uz izuzetno stručan i ljubazan tim koji radi u studiu dobićete odgovor na sve vaše nedoumice. Pin up  predstavlja mjesto gdje sklad započinjete uživanjem u bogatoj ponudi usluga koje nudimo. Od tretmana vrhunskim svjetskim  preparatima za lice i tijelo,i kosu,  egzotičnim masažama do anticelulit masaže i limfne drenaže kao i kompletnim programom za njegu ruku, stopala,, pronaći ćete sklad, mir i zadovoljstvo i izaći zadovoljni iz našeg salona.

Dobro došli!

Health and Beauty

Tretmani lica

Naši kozmetički tretmani su prilagodjeni svim tipovima kože: normalnoj koži lica, suvoj koži lica i masnoj i aknama sklonoj koži lica.

Biološki tretman lica
Face Lifting Tret.
Klasični tretman lica

 

permanent-makeup

Permanent Makeup

Trajna šminka predstavlja konutrni make up koji defise oči, usne i obrve.

Više

602730_4979239914501_2112762453_n

Mini Tattoo

Tetovaže nisu slike koju samo skineš sa zida, to treba da bude lična stvar, treba da predstavlja tebe kao jedinstvenu osobu zato izaberite nesto sto vas podsjeca na nesto bitno u vasim zivotima, na nesto posebno…

Više

Special Packages

Make Over

Ovdje mozete vidjeti MAKEOVER nasih radova prije i poslije. Osim frizura koje smo priredili napravili smo i nevjerovatan makeover sa sminkom sto se dalo primjetiti!
Ako zelite da se i vi okusate u makeoveru, mozete se prijaviti na nasu stranicu.

Više

Holistic Treatments

Tretmani za muskarce

Posebna njega lica za specijalnim preparatima.
MASKE
Posebno pripremljene maske za različite tipove kože. Sve maske su organskog porijekla, spravljene za potpunu ishranu vaše kože.
Više

Treatments for Men

Poklon vaučeri

Ukoliko ne znate što pokloniti partneru, prijatelju, najmilijima, curi ili dečku, poslovnom partneru, poklon bon idealan je način darivanja. Bez obzira radi li se o poslovnom ili privatnom poklonu, poklon bon uvijek će biti dobro iskorišten.

Više

U toku je škola šminkanja. Kliknute na prijava da se prijavite.

UPIS ŠKOLA ŠMINKANJA 2017 U TOKU !