MAKE-UP

 

Ono što nam je kroz vekove poznato, kada je šminka u pitanju, jeste njen efekat u isticanju lepote, prikrivanju nedostataka i potpunoj transformaciji lica. Ne smemo zaboraviti da je najbitnije izvući maksimum, a opet ne izgubiti na prirodnosti i lepoti. Uz pomoć neosporivo kvalitetnih kozmetičkih i make-up preparata, stručnosti make-up artista i njegovih saveta, sugestija, dobićete željeni izgled: šminku za sve prilike, od dnevnih, poslovnih, večernjih, pa i onih specijalnih, kako bi ste se što lepše osećale i što bolje izgledale u bitnim trenutcima. Tu smo da ispunimo vaše najmaštovitije zahteve od fantasy make-up-a do šminke za maskenbal, pozorište, televiziju ili film. U našem studiju se može uraditi dnevni, večernji i posebno svečani make-up. Šminka treba da bude prilagođena vašoj koži, crtama lica, prilici, i da istakne ono najlepše na vašem licu, a da pokrije nedostatke, što znači da ne sme izgubiti na prirodnosti. Služimo se paletama od preko 120 boja i nijansi za isticanje očiju i usana. Po istraživanju jedne renomirane kozmetičke kuće, samo 15-20% žena u Bosni i Hercegovi se šminka pravilno, skladno, shodno nameni. Zbog toga pored usluga šminkanja, organizujemo mini radionice gde se to može naučiti, kao I kompletan kurs za zvanje make-up artist.
DNEVNA ŠMINKA

Verovatno vam je već poznato da postoje različiti tipovi šminke, tako da se razlikuju po prilikama u kojima se koriste. Dnevna šminka, kao što sam naziv kaže, koristi se u raznim dnevnim varijantama, od one neobavezne za sve opuštene dnevne prilike, do onih malo ozbiljnijih, kao što su poslovne. Dnevna šminka treba da bude jedva primetna, a opet da istakne ono najlepše na vašem licu i da pokrije nedostatke, što znači da ne sme izgubiti na prirodnosti. Najčešće se u ove svrhe nanose lagane podloge u kombinaciji sa nežnim i toplim zemljanim tonovima za isticanje jagodica, očiju i usana.
VEČERNJA ŠMINKA

Iz naziva možemo zaključiti da se radi o intenzivnijem tipu šminke pogodnim za većinu večernjih prilika. S obzirom na doba dana , večernja šminka zahteva malo jaču podlogu i isticanje kontura lica drugačijom tehnikom šminkanja. Isto tako omogućava slobodu služenja većom paletom boja.
ŠMINKA ZA SPECIJALNE PRILIKE

Ovaj tip šminke zahteva glamurozniji izgled u odnosu na šminku za veče, pa samim tim dozvoljava više varijacija i prisutnost različitih detalja. Kako vam šminka ne bi izgubila na intenzitetu u ovakvim momentima, obavezan je specijalan fiksator šminke u vidu spreja, koji joj omogućava zagarantovanu višečasovnu trajnost

U toku je škola šminkanja. Kliknute na prijava da se prijavite.

UPIS ŠKOLA ŠMINKANJA 2017 U TOKU !