Masaža

Kako biste se lakše odlučili koja vrsta masaže će vam pružiti željene rezultate, pogledajte  listu najpopularnijih masaža ili se posavjetujte sa našim fizioterapeutom.

relaks masaza

Relaks masaza

Švedska (kod nas poznatija kao Relaks) masaža, je masaža celog tela. Pomaže u poboljšanju protoka kiseonika u krvi, kao I smanjenje nervne I mišićne napetosti.
Najbolja je za:
Ovaj tip masaže najbolji je za ljude koji nikada nisu bili na masaži, kao i za one kojima je potrebno maksimalno opuštanje. Relaks masaža potpomaže razvoju organizma, održavanju njegovog oblika, služi za prevenciju premora i prenapregnutosti mišića.
Masaža traje 70 minuta.

 

sportska masaza tela

Sportska masaza

Jači pritisak I brzi pokreti omogućiće da Vam se mišići oslobode mlečne kiseline, I da budu spremni za sledeći trening.
Najbolja je za:
Sve osobe koje se bave bilo kojom vrstom sporta. Primenjuje se u sportskoj praksi za vreme treniranja sa zadatkom jačanja izdržljivosti.
Masaža traje 50 min.

 

anticelulit masaza tela

AntiCelulit masaza

se preporučuje radi eliminacije celulita koji se pojavljuje u predelu donjih ekstremiteta I glutealnog dela.Radi se malo agresivnije u odnosu na klasične masaže.Tretira se problematični deo tela.Efikasnost masaže zavisi od kontinuiteta samog tretmana koji se sastoji od po 10 masaža u seriji. Broj serija se preporučuje za svakog po naosob.

 

 

masaza trudnica

Masaza trudnica

Ovo je jako blaga masaža, koja pomaže da se otkloni umor u nogama ili ledjima. Može da se radi masaža celog tela ili parcijalna masaža.Masaža traje 30 ili 60 minuta.
Napomena: I ako se jos ne primecuje, obavezno recite svom terapeutu da ste u drugom stanju.

 

limfna drenaza

Limfna drenaza

Ova masaža se preporučuje osobama koje imaju problem sa zadržavanjem vode u organizmu. Stimulacija protoka limfe ka venskoj cirkulaciji, dovodi do oslobađanja I izbacivanja toksičnih materija Iz ogranizma.

 

 

 

parcijalna masaza

Parcijalna masaza

obuhvata određeni deo tela kao što su noge, vrat, ramena I ruke ili leđa sa lumbalnim torakalnim i sakralnim delom, glavu sa licem….

Masaža traje 40 min.

 

 

Masaža glave:

Poseduje elemente Ši~acu masaže, oslobađajući od glavobolje i nesanice. Potpomaže u nestajanju migrenoznih bolova.
Masaža traje 40 min. 

 

 

 

Refleksologija (masaža stopala):

Temelji se na staroj istočnjačkoj metodi lečenja, da se refleksne zone čitavog organizma nalaze na stopalima. Smatra se da životna energija teče određenim putanjama kroz naše tijelo, i da su usko povezane sa svim organima. Stimulacijom određenih tačaka na tim putanjama, mogu da se uklone različite blokade tj. tegobe.
Masaža traje 45 min do 1 sat.

 

 

MALA PREPORUKA

1.Pre masaže:
Pre masaže nije preporučljiv obilan obrok, već lagana užina.

2. Za vreme masaže:
Potrudite se da se uz lagane zvuke muzike maksimalno opustite, ne mislite na probleme i stresne situacije, jednostavno, uživajte! Najvažnije je da zapamtite da ste došli na masažu kako biste se relaksirali i povratili energiju. Prema tome, ukoliko vam muzika ili osvetljenje ne odgovara, slobodno zamolite terapeutkinju da sve promeni I prilagodi vašim željama. Opustite se I uživajte.

3. Posle masaže:
Pored opuštanja, svrha masaže je da se iz tela izbace svi toksini, pa bi bilo dobro da po završetku terapije popijete barem jednu čašu vode, koja će ceo proces ubrzati. Prvi obrok posle masaže potrebno je da bude bar sat do dva posle masaže.

U toku je škola šminkanja. Kliknute na prijava da se prijavite.

UPIS ŠKOLA ŠMINKANJA 2017 U TOKU !